LaMesaVerde_NoodleSoupRamen

Aantal personen: 4

SOEP

  • 1 liter bouillon
  • 2 eetlepel soja saus
  • 1 theelepel vissaus
  • 2 cm gember in plakjes
  • 2 tenen knoflook
  • 1/4 rode peper (zonder zaadjes, in dunne plakjes gesneden)
TOPPING
  • 60 Zoete puntpaprika, (zonder zaadjes, in dunne plakjes gesneden)
  • 120 gr Haricots verts
  • 30 gr lente-ui, in dunne ringetjes gesneden
  • 60 gr Paksoi (half blad, half steel)
  • 80 gr Taugeh
  • 120 gr (gerookte) Tofu, plak, in driehoek gesneden
  • 2 Eieren
  • Sesamzaadjes voor topping
  • Verse Koriander voor topping
  • Bouillon verwarmen met gember, knoflook en rode peper
  • Haricots verts kort blancheren tot beetgaar, direct met (ijs)koud water afspoelen
  • Noodles koken volgens aanwijzing op verpakking
  • Eieren koken tot net hardgekookt
  • Noodles verdelen over de kommen
  • Toppings over de verdelen
  • Bouillon erover schenken
  • Sesamzaad en koriander als extra topping